Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 65
Novinky

Prémiová poukázka na 20.000,-

14.9.2017 Chcete s námi vydělávat? Víte o někom kdo si neví s prodejem nemovitosti rady? Víte o někom, kdo chce hned peníze a nechce řešit.. více »

Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: Cesta Realit s.r.o.

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že tyto internetové stránky využívají pro svou činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých, zpracováváme.

Tímto udělujete obchodní společnosti Cesta Realit s.r.o. se sídlem Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno, IČ: 05789397 (dále jen „Správce“) souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto Vaše osobní údaje: IP adresa, jméno a příjmení, emailovou schránku a telefonní kontakt.

Tyto údaje budou zpracovávány za účely zařazení do databáze, reklamními a marketingovými, tj. zejména zasílání reklamních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků a nabízení služeb.

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány pro účely přímého marketingu po dobu 2 let, nebo dokud tento souhlas neodvoláte. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu [email protected] nebo dopisu na kontaktní údaje Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů a v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Udělením tohoto souhlasu prohlašujete, že jste si vědomi, že tento souhlas udělujete na základě své svobodné vůle.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že tyto internetové stránky využívají pro svou činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých, zpracováváme.

Tímto udělujete obchodní společnosti Cesta Realit s.r.o. se sídlem Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno, IČ: 05789397 (dále jen „Správce“) souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto Vaše osobní údaje: IP adresa, jméno a příjmení, emailovou schránku a telefonní kontakt.

Tyto údaje budou zpracovávány za účely zařazení do databáze, reklamními a marketingovými, tj. zejména zasílání reklamních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků a nabízení služeb.

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány pro účely přímého marketingu po dobu 2 let, nebo dokud tento souhlas neodvoláte. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu [email protected] nebo dopisu na kontaktní údaje Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů a v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Udělením tohoto souhlasu prohlašujete, že jste si vědomi, že tento souhlas udělujete na základě své svobodné vůle.



Cookies